• Kotisiivous Riihimäki – Hämeenlinna alue

    Haluaisitko enemmän aikaa niihin asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä? Anna meidän hoitaa kotisi siivoaminen!

    Soita 044 9718 723Jätä soittopyyntö

Kotisiivouksen kevättarjous

Se ihana tunne, kun saa saapua puhtaaseen vastasiivottuun kotiin. Nyt on hyvä hetki vapauttaa aikaa uurastamiselta, ja tilata arkea helpottava kotisiivous – itselle tai läheiselle.

Helpota arkeasi, ja kokeile kotisiivousta.

Tai soita 044 9718 723

Miksi valita Kiinteistö Helpin kotisiivous?

Aikaa ja vaivaa säästyy

Elämä on kiireistä, ja kotisiivous voi tuntua raskaalta taakalta. Antamalla meidän hoitaa kotisiivouksesi, sinulle jää enemmän aikaa ja energiaa muihin elämän tärkeisiin asioihin. Voit keskittyä perheeseesi, töihin tai harrastuksiin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siivouksesta.

Ammattitaitoa ja osaamista

Työntekijämme ovat koulutettuja ja ammattitaitoisia siivousalan osaajia. Kaikki siivojamme tuntevat erilaiset siivousmenetelmät ja -välineet sekä osaavat käyttää niitä tehokkaasti. Ammattilaisen tekemä kotisiivous tarkoittaa, että jokainen nurkka ja pinta tulee huolellisesti puhdistetuksi ja jälki on aina huippulaatuista.

Joustavuus ja vastuullisuus

Voit sopia siivousajankohdan ja -tahdin oman aikataulusi mukaan. Käytämme turvallisia ja sertifioituja siivousaineita. Kierrätämme tehokkaasti kaikki siivousjätteet ja -materiaalit. Olemme reilutyönantaja, huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja koulutuksesta aktiivisella otteella.

Mitä kotisiivous maksaa?

Kotisiivousmaksuun vaikuttavat useat tekijät, kuten asunnon koko, siivottavien tilojen määrä, siivouksen laajuus ja toistuvuus. Jotta voimme tarjota sinulle täsmällisen hinta-arvion, suosittelemme jättämään meille soittopyynnön. Tuntihinta kotisiivoukselle on 48 euroa tunti.

Tiesithän, että kotitalousvähennyksen hyödyntämällä saat omavastuuosuuden täyttymisen jälkeen 60 % siivoustyön hinnasta takaisin verovähennyksinä! Kotitalousvähennyksen hyödyntämisen jälkeen tuntihinnaksi jää siis 19,2 euroa tunti.